Christian Eriksen har endnu ikke truffet en beslutning om, hvor han skal fortsætte sin fodboldkarriere.

Den danske landsholdsstjerne har angiveligt tilbud fra flere forskellige klubber, men Manchester United håber på, at de kan overbevise ham om et skifte til Old Trafford.

LÆS OGSÅ: Nu er der nyt: Her forventes AC og Kessie præsenteret

Hidtil har det dog lydt, at de kan få svært ved dette, da Christian Eriksen foretrækker at blive i London.

Af denne grund var det i lang tid også Tottenham, der så ud til at være favoritter til at hente danskeren. De har dog trukket deres interesse tilbage, og er ikke længere med i kampen.

Derfor skulle valge angiveligt stå mellem at forlænge sit ophold i Brentford, og at skifte til Manchester United, hvor han kan spille under Erik ten Hag.

Ifølge 90min håber de på, at de kan overbevise ham et skifte til Old Trafford denne sommer, ved at hente Frenkie de Jong til klubben, da Christian Eriksen skulle være interesseret i at spille sammen med ham.

Det kan dog vise sig at blive svært, da de seneste meldinger har været, at den hollandske midtbanespiller ikke har lyst til at forlade Barcelona, hvor han spiller nu.

LÆS OGSÅ: Frenkie de Jong har besluttet sig

Er det udelukkende Frenkie de Jong, der kan ende med at lokke Eriksen til Manchester United, er der ikke meget, der tyder på, at De Røde Djævle ender med at vinde kampen om hans underskrift.