Liverpool-angriber Mohamed Salah nægetr at gå på kompromis med sine lønkrav. Det kan forhindre ham i at forlænge med Anfield-klubben.

Mohamed Salah har mindre end 18 måneder tilbage af sin kontrakt med Liverpool. I lang tid har han forhandlet med den engelske klub, men parterne er endnu ikke nået til enighed.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca-stjerne har spillet sin sidste kamp

Den 29-årige stjerne har insisteret på, at han ikke stiller ‘vanvittige’ krav, når det kommer til en ny aftale. Selvom de ikke kan nå til enighed om lønnen, er Salah fortsat opsat på at forlænge sit ophold hos The Reds.

Det kan dog vise sig at blive svært. Ifølge The Mirror har Salah nemlig ikke planer om at gå på kompromis med sit lønkrav. Han kræver intet mindre end 400.000 pund i ugen, hvis han skal blive i Liverpool.

Det er dog en løn, som de er meget tilbageholdende med at give ham. Årsagen til dette skulle være, at der er en meget streng lønstruktur under Fenway Sports Group, som ejer klubben.

Mediet skriver også, at Ramy Abbas Issa, der er agent for Salah, peger på Cristiano Ronaldos store ugeløn på 500.000 pund samt Kevin De Bruynes ugeløn på 400.000 pund. Derfor mener han, at Salah godt kan forsvare at kræve en ugeløn 400.000 pund.

Der er dog ikke meget, der tyder på, at Liverpool er enige. Derfor kan det blive svært for de to parter at nå til enighed om en ny kontrakt, hvis han ikke er villig til at sænke sit lønkrav.

LÆS OGSÅ: Manchester City udser sig Real Madrid-stjerne som Erling Haaland-alternativ

Ifølge Mirror er Jürgen Klopp dog optimistisk omkring muligheden for at forlænge med Salah. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at den 29-årige angriber sandsynligvis er nødt til at sænke sine lønkrav, hvis en forlængelse skal blive en realitet.