Liverpool-stjernerne Mohamed Salah og Sadio Mané satte lørdag ny Premier League-rekord med deres to scoringer.

Angrebsduoen scorede Liverpools to første mål i 3-1-sejren i Premier League-kampen på Anfield, hvor Liverpool formåede at vende en stilling på 0-1 til 3-1 mod Norwich.

LÆS OGSÅ: Avis: Derfor får Barcelona svært ved at hente Andreas Christensen

Ikke nok med, at de to Liverpool-stjerne sikrede deres hold tre point, scorede de også i samme Premier League-kamp for 30. gang for Liverpool.

Det er et imponerende tal, og det er faktisk også nok til at sætte rekord.

Det er nemlig det højeste antal gange, at en angrebsduo har scoret i den samme kamp for deres klub i løbet af hele Premier Leagues historie.

Rekord blev sat på den samme dag, hvor Mohamed Salah kunne bryste sig af at have scoret sit 150. mål for Liverpool på tværs af alle turneringer.

Det tredje og sidste mål, der blev scoret af Liverpool, blev sendt i nettet af Luis Diaz, som blev hentet til Anfield i januars transfervindue.

Sejren over Norwich har hjulpet dem med at lukke hullet til Manchester City i toppen af tabellen, der efter nederlaget til Tottenham er foran med seks point.

LÆS OGSÅ: Klublegende: Derfor tager Haaland ikke til United

Manchester City har dog spillet en kamp mere end Liverpool, hvorfor Anfield-klubben har mulighed for at lukke hullet yderligere.