FC Barcelona føler sig tvunget til at sælge stjernen af økonomiske årsager, hvorfor et salg af Frenkie de Jong skulle være tæt på.

Manchester United nærmer sig en aftale med FC Barcelona om købet af Frenkie de Jong. Det melder den anerkendte journalist Gerard Romero.

LÆS OGSÅ: Cristiano bliver i Manchester United – af én grund

Det lyder, at der er ’95 procent chance’ for , at den engelske klub køber Frenkie de Jong denne sommer. Det skyldes, at Barcelona føler, at det er tvunget til at sælge den hollandske midtbanespiller.

Det er dog ikke af præstationsmæssige årsager, at man i Barcelona har besluttet at sælge Frenkie de Jong. Dermed er det udelukkende af økonomiske årsager, at man har planer om at sælge ham.

Derfor er der meget, der tyder på, at De Jong ender med at blive genforenet med Erik ten Hag denne sommer. De har nemlig en fortid sammen i Ajax, hvor Barcelona hentede ham tilbage i 2019.

Der har været en del rygter om, at Barcelona ville ende med at sælge Frenkie de Jong denne sommer, da de har brug for penge til at foretage en række ønskede indkøb.

LÆS OGSÅ: PL-klub vil hente City-profil

Hidtil er rygterne om et salg af De Jong blevet afvist, men nu ser det ud til, at det bliver en realitet, da De Røde Djævle er meget interesserede i at bringe ham til Old Trafford, for at genforene ham med Erik ten Hag.