FC Barcelona-forsvarer Samuel Umtiti har delt en kryptisk besked på Instagram, hvori han skriver, at folk er respektløse

Samuel Umtiti har ikke haft det nemt i Barcelona i de seneste år. Han er hverken populær blandt klubbens fans eller ledelse, hvorfor den catalanske klub har forsøgt at sælge ham flere gange.

LÆS OGSÅ: Kylian Mbappé overvejer at trække sig

Nu er der igen dukket en historie op om, at Barcelona vil forsøge at sælge den franske forsvarer til januar. Det er det spanske medie SPORT, der skriver, at Barcelona arbejder på at finde en ny klub til Umtiti i det kommende transfervindue.

Tilsyneladende er det ikke noget, som falder i god jord hos den franske forsvarer, der har delt en kryptisk besked på Instagram, hvori han taler om, at folk er respektløse.

“Jo mere du respekterer folk, jo mere respektløse er de overfor dig. Ingen ved, men alle tillader sig selv at snakke,” skriver Samuel Umtiti i en kryptisk story på det sociale medie.

Det menes, at Barcelona aktivt har forsøgt at finde en ny klub i de seneste transfervinduer. Denne sommer blev det dog besluttet af præsident Joan Laporta, at den franske forsvarer skulle have en chance mere.

Det skete efter et personligt møde mellem præsidenten og forsvareren, som angiveligt skulle have sluttet med en grædende Umtiti.

LÆS OGSÅ: Har taget kontakt: Barcelona vil hente tidligere La Masia-spiller

På trods af dette, er det endnu ikke blevet til et eneste minut på banen for den 27-årige forsvarer, der tilsyneladende ikke er en spiller, som Ronald Koeman har et godt øje til. Franskmanden har ellers været skadesfri i et stykke tid, men Koeman vil ikke bruge ham.