Efter Danmarks sejr over San Marino i tirsdags blev der selvfølgelig snakket om den ringe danske indsats på banen.

Men der blev i høj grad også snakket om den måde, de sanmarinske spillere gik til særligt Rasmus Højlund.

Ikke mindst det famøse knæ fra San Marinos Roberto Di Maio, der i kampens døende minutter blev plantet hårdt og præcist i Højlunds ryg.

I interviewene efter kampen var både Højlund og Kjær rasende over, at det kun blev til et gult kort for svinestregen, hvilket så fik Di Maio til at sende en sviner mod Højlund på de sociale medier:

“Jeg ville gerne have set dig for 15 år siden, hvor det kun var rigtige mænd, der spillede fodbold. Du var en skuffelse,” lød det i opslaget.

Afviser at gå efter nogen

Bold.dk har nu været i kontakt med Di Maio, som her fortæller, hvorfor han valgte at gå til tasterne.

Hans forklaring lyder, at han ikke kom med en direkte kritik af Højlund, men faktisk svarede på det opslag, Højlund havde lavet.

I opslag kritiserede Højlund San Marinos spillere for dårlig sportsånd, og at San Marinos spillere gik specifikt efter ham. Som bevis havde han vedhæftet et billede af det famøse knæ i ryggen.

“Jeg vil på det kraftigste slå fast, at det er forkert. Vi gik ikke efter nogen, vi spillede bare hårdt og passioneret. Den tackling, han fordømte, var bestemt hård og grov, men ikke noget, som en fodboldkamp ikke allerede har set i den seneste tid,” lyder svaret fra Di Maio til bold.dk

Faktisk mener Di Maio, at både Kjær og Højlund prøver at føre snakken over på San Marinos spil, så de slipper for at forholde sig til det danske landsholds egen indsats.

Det skal dog siges til hele denne sag, at San Marinos landstræner efter kampen har været ude og give Kjær og Højlund ret i, at knæet fortjente en udvisning.