Santi Cazorla var kendt som en af de største talenter, som Spanien havde set, og det var meget chokerende, da han forlod Villarreal til fordel for Xavi, Qatar og Al-Sadd.

LÆS OGSÅ: Mauricio Pochettino afslører: “Vi var tæt på at indgå en lejeaftale med Messi”

Han har nu åbnet op over for Diario AS, hvor han snakker om Xavis talent som træner, ligesom han fortæller, at han ville kunne tage over som Barcelona-træner i morgen, hvis det skulle være.

“Han har været et ledende eksempel for mig i den forstand, at han ventede med at trække sig tilbage, indtil han vidste, at det var det rigtige. Jeg ønsker at have de samme værdier, når jeg trække mig tilbage. Han er den perfekt træner, og han ville godt kunne være Barcelona-træner i morgen,” siger Cazorla til Diario AS.

Cazorla er overbevist om, at Xavi er klar til at blive træner i Barcelona.

“Han kender spillerne, og han ved, hvordan han skal behandle dem. Han har selv spillet for ikke så længe siden, så han ved, hvordan han får mest ud af dem.”

Han fortæller slutteligt, at Xavi har en klar vision om, hvad han ønsker at se fra sine spillere.

LÆS OGSÅ: Er Xavi blandt kandidaterne til trænerposten i Barcelona?

“Han ønsker at løbe risikoen. Han vil spille den op nedefra, og han insiterer på, at vi ser fodbold på samme måde. Han var en leder, da han selv spillede, og han er en leder som træner.”