Manchester United har i disse dage været under massiv kritik. Det er som bekendt fordi, at de var blandt de klubber i Premier League, der støttede idéen om at etablere en udbryderliga, den såkaldte Super League, som man ville spille udenom UEFA’s Champions League.

Det hele kulminerede dog tirsdag aften, da alle seks klubber, herunder Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Manchester City og Tottenham alle meldte ud, at de havde trukket sig fra Super League.

LÆS OGSÅ: Udbryderliga er kollapset: Super League-projekt trukket tilbage

Det er dog ikke forbi i Manchester United endnu, da Glazer-familien skulle have været meget glade for idéen om Super League, men som det ser ud nu, så har Manchester United-ejerne tabt. Det ser nemlig ud til, at Super League er kollapset og er trukket tilbage.

Det var dog lige midt i alt dette, at Ed Woodward og Manchester United meldte, at han trækker sig som næstformand og at han kommer til at forlade klubben, hvor han ellers har været i 16 år.

Super League-katastrofen kan dog ende med at medføre, at også Glazer-familien bliver fortid i klubben. Det erfarer i hvert fald Tom McDermott, der skriver, at de i hvert fald, i kølvandet på denne fiasko, skulle være blevet mere åbne over for idéen om at sælge klubben, end hvad man tidligere har været.

Glazer-familien valgte nemlig at satse på Super League, og Joel Glazer stod blandt andet til at blive næstformand i den bestyrelse, man ville indsætte i Super League. Det indikerer, at United-ejerne var for idéen om udbryderligaen, men som det ser ud nu, så ender det ikke med en rolle i bestyrelsen, hvis man hedder Joel Glazer.

Den tidligere Premier League-angriber Stan Collymore har delt et opslag på Twitter, hvor han skriver, at han har fået at vide, at der er en ”klubejer, som måske sætter klubben til salg inden længe”, hvilket naturligvis blot puster til ilden.

LÆS OGSÅ: Super League kollapser: Alle Premier League-storklubber har trukket sig

Det bliver derfor spændende at se, om Stan har ret i den ovennævnte påstand, hvor han regner med, at man kommer til at vide mere om få dage.