Manchester City kom bagud i returopgøret mod Borussia Dortmund i Champions League, men de formåede dog at vende kampen, og det endte derfor med, at Manchester City sikrede sig avancement og sendte Dortmund ud af Champions League.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

Det har dog medført, at man nu er begyndt at overveje, om det var den sidste Champions League-kamp for Dortmund, som Erling Haaland har været me til at spille.

I skrivende stund ligger Dortmund nemlig ikke at kvalificere sig til Champions League, og dette fik man snakket om i CBS Sports-studiet, hvor man fik forskellige meninger fortalt af Peter Schmeichel, Jamie Carragher og Micah Richards. De fik nemlig alle muligheden for at argumentere for, hvorfor Erling Haaland skulle vælge at skifte til henholdsvis Manchester United, Liverpool eller Manchester City.

Det endte såmænd i et regulært mundhuggeri mellem Carragher og Richards. Det kom efter, at førstnævnte gav sig ud i at forklare, hvorfor Haaland bør vælge Liverpool som sin næste klub. Peter Schmeichel overtog ordet, hvorefter han slog fast, at Manchester United er det eneste rigtige valg for Haaland.

“I kan selvfølgelig høre, at de to klubber (Liverpool og Manchester City, red.) ikke er rare steder at være. Mange skænderier og den slags. Atmosfæren er ikke god, og du vil ikke føle dig tilpas. Hvis du kommer til Manchester United, så kan du blive spilleren, der fører Manchester United tilbage til den absolutte top,” kom det fra Schmeichel.

“Jamie sagde, at Liverpool er ‘en af de største klubber i verden’. Vi er dén største klub i verden. Det skal ikke handle om penge, for vi kan godt betale dig det, du ønsker at blive betalt. Det er ikke det, det handler om. Vi har kultur, vi har historie og vi har den træner (Solskjær, red.), som du allerede har arbejdet sammen med (i Molde, red.). Træneren, der gjorde dig til denne stjerne. Og han vil kunne gøre dig så meget bedre.”

LÆS OGSÅ: Tidl. PL-profil: Manchester United skal gøre alt for at hente City-stjerne

Det bliver dog ikke nogen nem for sag for nogen af klubberne, da Goal torsdag kunne reportere, at Haaland kommer til at kræve en ugeløn på fem millioner kroner.