Der er sandsynligvis mange, der er enige i, at det bør være sket tidligere, men nu ser det ud til, at heldet er sluppet op for David De Gea. Han bør nemlig have mistet sin plads som førstevalg i Manchester United-målet til Dean Henderson.

LÆS OGSÅ: City er foran United i kapløb om Premier League-stjerne

Det vurderer Paul Scholes i hvert fald, efter den 23-årige engelske målmand formåede at holde buret rent i torsdagens snævre sejr over AC Milan i Europa League.

“Jeg synes, startpladsen er Hendersons nu. Han har overtaget den. Jeg synes, De Gea var heldig med at beholde pladsen efter kampen mod Everton i februar, hvor han begik en række fejl. Sidenhen har der været nogle flere små bommerter, og jeg føler mig mere afslappet med Henderson på mål,” lød det fra Paul Scholes, da han udtalte sig til BT Sport efter Europa League-kampen.

Herefter gjorde han det klart, at han ikke havde til hensigt at hænge David De Gea ud, da han mener, at han har været en fremragende målmand. Står det til Paul Scholes, er det dog ikke noget, der ændrer på, at Dean Henderson skal have chancen i målet.

LÆS OGSÅ: Denne signing kostede United Grealish og Sancho

“Jeg forsøger ikke at hænge De Gea ud. Han har været en fremragende målmand og kan stadig vinde sin plads tilbage, men jeg synes, tiden er inde til at give Henderson chancen nu,” lød det også fra den tidligere United-spiller.