Paul Scholes har udtalt sig til Manchester Uniteds officielle hjemmeside. I den forbindelse har han givet udtryk for, at han ikke mener, at De Røde Djævle er alt for afhængige af Bruno Fernandes. Det er der ellers mange andre, der mener.

LÆS OGSÅ: Van Persie udnævner sine 6 bedste holdkammerater: 4 United-spillere iblandt

Midtbanespilleren har – uden tvivl – været klubbens bedste spiller siden sin ankomst i januar 2020. Han har haft stor indflydelse på den nuværende succes, og kan ligeledes bryste sig af at være klubbens topscorer i denne sæson.

Paul Scholes er dog ikke af den opfattelse, at Manchester United er for afhængige af ham. Derimod mener han blot, at den 26-årige stjerne gør, hvad han er blevet hentet til at gøre. United manglede en kreatør på midtbanen, og deres signing af Fernandes har givet dem netop dette.

“Det er hans rolle på holdet. Du skal huske, at United betalte en masse penge for denne type spiller,” lød det fra Paul Scholes over for Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

Han blev hentet til klubben for at give mere gnist til den offensive del af truppen, hvilket må siges at være noget, han har formået at gøre. De fleste vil mene, at han har mere end opfyldt forventningerne. Han ser dog langt fra ud til at være færdig, da han har opretholdt en fornem form i hele denne sæson.

LÆS OGSÅ: Fire klubber er i spil: Så meget koster Mbappé

“Han er en spiller, hvis opgave det er at skabe mål og score mål. Nu gør han det bedre, end vi nogensinde havde forestillet sig,” lød det også fra Paul Scholes.