Som nykronede engelske mestre og favoritter til at gentage bedriften, var det ikke vanskeligt at få øje på, hvad der medførte, at Thiago Alcantara valgte at skifte til Liverpool. Det betød dog også, at han afviste den interesse, der efter sigende var fra Manchester United.

LÆS OGSÅ: Nu har FA taget stilling til United-duos dommerkommentarer

Ifølge Paul Scholes er Liverpool dog ikke det rette valg for ham, hvis man ser på det ud fra spillestilen. Her ville han ifølge Scholes have passet bedre ind på midtbanen hos De Røde Djævle.

Over for Premier League Productions gjorde Paul Scholes det klart, at han ser Thiago som en spille med en masse klasse, men han ser ham ikke for alvor som en Jürgen Klopp-spiller.

“Jeg føler ikke, at han har benene til det. Når man spiller tre på midtbanen og ikke er den centrale i trioen, skal man rundt på banen, ud til højrebacken, ud til venstrebacken, og det er bare ikkehans spil. Jeg kan ikke lade være med at spekulere i, om Liverpools spil passer til ham,” lød det fra Scholes til Premier League Productions, hvilket han fulgte op med:

LÆS OGSÅ: United-profil overset gang på gang: Nu vil han skifte hold

“Jeg synes ikke, han minder mig om en Klopp-spiller. Hvis man tænker på hans midtbane og angribere, tonser de alle på med 100 km/t, hvor jeg synes, han havde passet bedre til Manchester Uniteds midtbane med to dybtliggende midtbanespiller. Her ville han kunne kontrollere spillet med en stærk defensiv spiller ved sin side.”