Hvis man spørger Paul Scholes, så har Manchester United ramt et nyt lavpunkt på Old Trafford. Det er en udmelding, der kommer i kølvandet på, at de efter kampen mod Arsenal blot står noteret for et ud af 12 mulige point i Premier League på hjemmebane.

LÆS OGSÅ: Pogba var skyld i United-nederlag

Det var ikke holdets bedste præstation, der blev fremført mod Arsenal, hvor de i løbet af hele opgøret havde svært ved at finde gnisten og tage et spillemæssigt initiativ, til trods for, at det er en rolle, der som oftest tilfalder hjemmeholdet.

“Skal jeg være helt ærlig, har jeg aldrig set Manchester United så dårlige på Old Trafford. Man må give Arsenal kredit, for de var gode, men på den anden side må man forvente mere fra United og særligt McTominay og Fred,” udtalte Paul Scholes til Premier League Productions, og fulgte op med:

LÆS OGSÅ: Officielt: Ny cheftræner præsenteret i FCK

“De spillede mere som midterforsvarere end som midtbanespillere. Hvis man skal bringe bolden frem til sine mest kreative spillere i offensiven, bliver man nødt til at have to spillere længere tilbage, som er i kontrol, men den kvalitet var helt fraværende fra dem begge.”