Den tidligere Manchester United-spiller Paul Scholes mener, at særligt én United-spiller er ved at blive et problem for resten af mandskabet. Han er nemlig af den opfattelse, at David de Gea er et problem for Manchester United. Samtidig understreger han, at kampen mod Newcastle ikke var nogen undtagelse.

LÆS OGSÅ: David de Gea er til salg: Skal erstattes af denne målmand

“Hans clean sheet-statistik er ganske enkelt ikke god nok, og han var sløset igen i dag, hvilket er ved at blive et stort problem for United, for det er svært at have tiltro til ham som målmand,” sagde Paul Scholes til BT Sport.

Manchester United-legenden mente, at den spanske keeper så svag ud i feltet. Han fremhævede især, at han så svag ud, når Newcastle slog dødbolde ind.

Scholes understreger dog, at det ikke ene og alene var De Gea, der var den skyldige, da Allan Saint-Maximin sendte bolden i mål for Newcastle. Her mener han nemlig, at det i lige så høj grad var Harry Maguire, der var medskyldig. Til trods for dette, er Scholes dog stadig af den opfattelse, at De Gea i denne situation skulle have gjort det bedre.

“Maguire header bolden videre ind i et forfærdeligt område. Jeg ved, han er i en svær position, men han kan vælge at heade den ud til et nyt hjørnespark i stedet. Saint-Maximin sparker den ned i jorden, og det sløver bolden lidt ned og giver den et loop, så jeg synes også, målmanden ser svag ud. Han skal redde den,” lød det også fra Scholes, da han udtalte sig til BT Sport.

LÆS OGSÅ: Manchester United-stjerne modtager ros: Han minder om denne Premier League-stjerne

I denne sæson er der gået 29 mål ind på David de Gea i Premier League, mens han i Champions League har lukket 8 mål ind. I Premier League er det blevet til 8 clean-sheets, mens det i Champions League er blevet et. Det oplyser Transfermarkt.