Manchester United trak som bekendt AC Milan som sin kommende modstander i Europa League. Det kom efter, at Manchester United sikrede sig avancement efter en samlet sejr på 4-0 over Real Sociedad.

LÆS OGSÅ: Scholes er uenig i udbredt påstand om Manchester United

Ole Gunnar Solskjær har naturligvis været ude at kommentere på lodtrækningen, som han ikke er synderligt begejstret for. Han roser nemlig Milan, men det mener Scholes ikke, man behøver.

“Manchester United er langt bedre end Arsenal og Tottenham. Jeg mener, at United bør cruise over Milan,” siger Scholes til BT Sport. 

Paul Scholes udtalelse kom i kølvandet på Ole Gunnar Solskjærs kommentar om, at lodtrækningen var hård.

” Vi har en tradition for at gøre det svært for os selv i lodtrækninger, som du føler kan være et Champions League-opgør,” udtaler Solskjær til klubbens officielle hjemmeside. 

“Det er godt for os at have de kampe at se frem til. Dette hold har brug for udfordringer og vi nyder dem. AC Milan er en fantastisk klub, som vi byder velkommen, og et fantastisk stadion. Vi ser frem til det, for de har gjort det godt denne sæson,” siger han. 

Scholes er dog overbevist om, at Manchester United har den bedste trup i Europa League.

LÆS OGSÅ: ‘Lionel Messis fremtid er nu tættere på Manchester City end Barcelona’

“United har den bedste trup, der er tilbage i denne turnering. Det troede vi også sidste år, men selvfølgelig var Sevilla der, og vi ved,” hvordan de er i EL, siger Scholes.