Manchester United har nu fået endnu en grund til at hente Sevilla-spilleren Jules Kounde. Spilleren, som The Mirror skrev, Manchester United havde ham på radaren i sommers, scorede et fantastisk solo-mål mod FC Barcelona i gårsdagens Copa del Rey-opgør.

LÆS OGSÅ: United anbefales at hente denne spiller: Han er bedre end Fred

Det kan dog være, at han er steget i pris efter ovennævnte mål mod Barca. Han fik bolden omtrent 40 meter, hvorefter han slalomede mellem Barcelonas midtbane og defensiv, hvorefter han sendte bolden i nettet som en sand angriber.

Det er ikke naturligt for en midtstopper at gøre dette, og det er heller ikke naturligt for Kounde. Det var blot hans tredje mål i 27 kampe i denne sæson. Det handler dog lige så meget om, at han er i stand til at gøre ting som dette.

Det er i hvert fald ikke noget, man forventer at se fra Harry Maguire eller Victor Lindelof.

Det er ikke overraskende, at hans mål har fået meget fokus, herunder fra Manchester United-fansene, der inderligt håber, at han bliver hentet til klubben. Det kommer også efter, at United spillede 3-3 mod Everton efter en masse defensive fejl.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester City har gjort plads til Lionel Messi i lønbudgettet

Dette mål kan dog også have medført, at der kommer endnu flere bejlere til Kounde. Real Madrid har været kædet sammen med ham siden sommer, og der er intet, der fanger Los Blancos’ opmærksomhed mere end et mål mod Barcelona.