Barcelona har udgivet den første af to episoder af en dokumentar, de har valgt at kalde “Et år i stilhed på Camp Nou”. Det er en dokumentar, der går i dybden med coronapandemien, hvor Barcas fans fortæller, hvordan de har oplevet situationen.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

De fortæller ligeså, hvordan de er kommet igennem oplevelsen, og hvordan det er, ikke at må besøge Camp Nou og se sit yndlingshold spille.

Det er med en Barcelona-spiller som hovedperson, hvor han blandt andet fortæller om et møde i omklædningsrummet de n13. marts 2020, hvor man suspenderede al aktiviteten, ligesom alle spillerne blev sendt hjem i isolation.

Han taler desuden også om, hvordan det er at være tilbage på træningsbanen, hvor man først måtte træne adskildt, derefter i små grupper, før man til sidst fik tilladelse til at træne sammen som et hold.

Fodbold uden tilhængere bliver også diskuteret, da man naturligvis høre om, at Barcelona-spillerne savner deres fans.

LÆS OGSÅ: Juve-boss: Ronaldo er en del af fremtiden

Dokumentaren kan ses gratis på Barcelonas officielle hjemmeside. Det kræver blot, at man opretter en bruger, hvilket man kan gøre med sin Facebook-profil, hvis man ønsker hurtigere adgang til dokumentaren.

Du kan se den her.