Martin Braithwaite er fortsat sikker på, at han har, hvad der skal til, for at få succes i FC Barcelona. Det har den danske angriber for nylig gjort klart over for Canal Football Club.

LÆS OGSÅ: Trincao fejrer sit mål med manér: Køber superbil til flere millioner

Danskeren har ikke formået at etablere sig som en fast mand i startelleveren for FC Barcelona, efter at være skiftet til klubben fra Leganes for omtrent et år siden. Der har dog været flere tidspunkter, hvor han af Ronald Koeman er blevet valgt til fordel for franske Antoine Griezmann.

“Jeg har mange mål i mig,” sagde Martin Braithwaite til Canal Football Club ifølge det spansk medie Marca. “Jeg ved, at jeg vil få succes. Jeg tror på mig selv og min skæbne. Jeg vil fortsætte med at arbejde.”

I denne sæson er det blevet til 27 optrædener for FC Barcelona på tværs af alle turneringer. I disse 27 kampe er det blevet til seks mål fra danskerens fødder.

Hollandske Ronald Koeman er dog meget glad for den 29-årige danskers alsidighed. Det er naturligvis også årsagen til, at han er blevet spillet på både venstrekanten, men også i en mere central position.

LÆS OGSÅ: Mourinho er vild med ham: Tottenham nærmer sig 20-årig dansker

Det bliver dog ikke muligt for den danske angriber at score flere mål for FC Barcelona i onsdagens opgør mod Sevilla i Copa del Rey. Her er han nemlig en af de otte spillere, der må sidde over, da de er ude med skader.