Donny van de Beek ser ud til at vende tilbage til Manchester United efter en udfordrende lejeperiode hos Eintracht Frankfurt i Bundesligaen.

Den hollandske midtbanespiller, der oprindeligt blev hentet til Manchester United fra Ajax i 2020 for omkring 298 millioner danske kroner, har haft svært ved at finde fodfæste i både den engelske og den tyske klub på grund af en serie af skader og formdyk.

Under sit ophold i Frankfurt, hvor han blev udlånt i januar, havde klubben en mulighed for at købe Van de Beek for ca. 71 millioner danske kroner ved lejeperiodens udløb.

Men efter kun at have spillet syv kampe, og med begrænset succes, har den tyske klub valgt ikke at gøre brug af købsoptionen. Dette efterlader Van de Beek uden en fast plads i Frankfurt og peger på en tilbagevenden til Manchester ved sæsonens ende.

Det skriver SPORTbible.

Van de Beeks tid i de større europæiske ligaer har været præget af udfordringer.

Manchester Uniteds nuværende manager, Erik ten Hag, har tidligere udtalt, at skader har været en stor del af problemet for Van de Beek, hvilket har forhindret ham i at vise det niveau, han tidligere havde vist i Ajax.

Med Ten Hags ledelse kan der dog være nye muligheder for Van de Beek, hvis han kan overkomme sine tidligere udfordringer og genfinde sin tidligere form.