Tirsdag aften vandt Barcelona over Dynamo Kiev. Efter kampen havde Barca-træner Sergi Barjuan særligt rosende ord til Ousmane Dembélé.

FC Barcelona sikrede sig tre vigtige point i Champions League-gruppespillet, da de tirsdag aften vandt over Dynamo Kiev.

LÆS OGSÅ: Barca kan ikke registrere spiller: Kan blive udlejet til FC København

Kampens eneste mål blev scoret af den unge Ansu Fati, men efter kampen var det en anden spiller, der især fik ros af Sergi Barjuan, der midlertidigt har taget over som Barcelona-træner efter Ronald Koeman.

Barjuan roste nemlig Ousmane Dembélé, som ifølge den spanske træner er en spiller, der ‘gør forskellen’.

“Ousmane Dembélé er en anden type spiller. Han giver dybde, han er god én mod én, og har vision. Jeg så, at holdet havde brug for noget andet,” sagde Sergi Barjuan efter opgøret mod Dynamo Kiev.

“De spillere, der havde været skadet, inklusive ham, ønskede at spille i denne kamp, og det er vi nødt til at sætte pris på. Han er en spiller, der gør forskellen,” lød det også fra træneren.

Tirsdag aften vendte Dembélé tilbage til banen, efter at have siddet ude med en skade i mere end fire måneder. Skaden pådrog han sig under sommerens EM, og har kostet ham en operation.

Da det var hans første kamp efter den lange skadespause, blev det ikke til fuld tid for franskmanden. Derimod var han kun på banen i cirka 30 minutter i tirsdagens Champions League-kamp.

LÆS OGSÅ: Bombe: Messi ved, at han blev forrådt af Barcelona-holdkammerat før PSG-skifte

Mere tid skulle han dog ikke bruge til at skabe flere chancer for Blaugrana gennem hans driblinger og hurtighed. Franskmandens indskiftning bragte et friskt pust til den offensive del af Barcelona-truppen.