Sergino Dest blev hentet til FC Barcelona forud for sidste sæson. Han spillede en nydelig sæson, og var tæt på at vinde The Double i sin første sæson i klubben. Barcelona smed dog ligaen væk i de sidste spillerunder, hvorfor det ikke blev til en La Liga-triumf.

LÆS OGSÅ: Barca, Real og Juve fik medhold: Super League lever fortsat

Dest kunne ganske vist glæde sig over at have været med til at vinde Copa del Rey i sin første sæson i klubben. Det er selvfølgelig også en bedrift at være stolt af, men det unge talent har dog betydeligt større drømme end det.

På nuværende tidspunkt er han med den øvrige trup i træningslejr, hvor de forbereder sig til den kommende sæson.

Overfor Barca TV fortæller Dest, at han håber på, at det alt det hårde arbejde, som de udfører lige nu, giver dem en god start på den kommende sæson. Hertil tilføjer han, at han håber på at kunne vinde både La Liga og Champions League.

“Jeg vil vinde mange flere trofæer med Barca. Jeg ønsker at vinde Champions League og La Liga, og derudover ønsker jeg at spille så mange kampe som muligt. Vi arbejder hårdt og løber meget i disse dage og jeg håber, at det bærer frugt forud for næste sæson,” siger han til Barca TV.

Siden han blev hentet til klubben fra hollandske Ajax, er det blevet til 41 kampe for den kun 20-årige Dest. Det vidner naturligvis om, at han er en spiller, som Barca-træner Ronald Koeman gerne sætter sin lid til, når han udvælger sin trup og startopstilling.

LÆS OGSÅ: Barcelona får ny deadline for lønforhandlinger og Messi-kontrakt

Også på det amerikanske landshold er det blevet til spilletid for Sergino Dest. Her er det blevet til 11 kampe og et enkelt mål.