Sergio Agüero er klar til at skrive under på en kontrakt, som han er blevet præsenteret for af Barca. Aftalen vil strække sig over to år. Det skriver Eurosport.

LÆS OGSÅ: Medie: Messi har bedt sine folk finde bolig i Paris

Den argentinske stjerne har selv bekræftet, at han stopper i Manchester City efter denne sæson. Derfor vil han kunne forlade klubben på en fri transfer, da hans kontrakt udløber, når denne sæson er overstået.

Han er blevet kædet sammen med en lang række klubber, men det er især Barca, som han er blevet sat i forbindelse med. Dette har særligt skyldtes, at han har et rigtig godt forhold til Lionel Messi.

Sandsynligheden for, at han ender med at skifte til den catalanske klub er kun steget, da der på det seneste har været positive samtaler mellem Barca og Agüeros agent.

Forhandlingerne er på et sent stadie, hvor det kun er mindre detaljer, der skal styr på, før Agüero sætter sin underskrift på papiret.

Barca-præsident Joan Laporta er ganske velvidende om det gode forhold mellem Messi og Agüero. Derfor tog han også kontakt til den argentinske stjernes folk allerede under præsidentvalget.

LÆS OGSÅ: Laporta indkalder Koeman til møde efter Levante-skuffelse

Agüeros folk reagerede positivt på den indledende kontakt, og Laporta besluttede sig derfor for at intensivere interessen efter at være blevet valgt som klubbens nye præsident.