Den tidligere angriber har forsvaret sin tidligere holdkammerat, som er blevet udsat for kritik efter Champions League-opgøret mod Real Madrid.

Tidligere angriber Sergio Agüero raser mod de kritikere, der har langet ud efter Lionel Messi. Han går endda så vidt, at han kalder dem for ‘røvhuller’, fordi de har nedgjort PSG-angriberens præstationer.

LÆS OGSÅ: Carlo Ancelotti: ‘Han er den bedste spiller i europæisk fodbold’

PSG slog Real Madrid med 1-0 i første Champions League-ottendedelsfinale, men alligevel blev Messi mødt af kritik. Det skyldtes, at han brændte et straffe og generelt var ineffektiv i angrebet.

Agüero har nu taget sin tidligere holdkammerat i forsvar, og har sagt, at de franske medie er efter den syvdobbelte Ballon d’Or-vinder uden grund.

“Leo spillede godt. Han brød linjer. Jeg siger det ikke, fordi han er en ven, men fordi han arbejdede hårdt. Han var god og meget aktiv,” sagde Agüero ifølge GOAL.

“I Frankrig dræbte magasiner og aviser ham. De er røvhller. Jeg havde et interview planlagt med et fransk magasin, men jeg sagde: ‘Nej, for jeg støtter Leo Messi. Punktum. Så farvel. Vi ses snart’. Nu er jeg sur.”

LÆS OGSÅ: Avis: Premier League-klub vil hente Jesse Lingard

Lionel Messi blev kritiseret i flere aviser og magasiner efter Madrid-opgøret. Bl.a. i L’Equipe og RMC Sport, som interviewede tidligere PSG-angriber Jerome Rothen, der sagde, at Messi ‘intet sportsligt bringer til PSG’.