Sergio Ramos har informeret Real Madrid om, hvordan han regner med, at hans fremtid ser ud. Derfor er det også meget, der ser ud til, en epoke er slut i Real Madrid, da Sergio Ramos med al sandsynlighed forlader Los Blancos til sommer.

LÆS OGSÅ: Medie: Real Madrid tilbyder David Alaba gigantisk løn

Ifølge Cadena COPE, der er en af de største spanske radiostationer, har Sergio Ramos nemlig gjort det klart over for Real Madrid, at han ikke har i sinde at acceptere klubbens vilkår for en ny kontrakt. Med andre ord, har han sagt, at hans fremtid ligger i en anden klub i Europa.

Derfor hævdes det også, at man i Real Madrid-ledelsen har indstillet sig på, at han ikke vil være en del af truppen i den spanske storklub i den næste sæson. Han har ellers været i klubben i mere end 15 år, da han ankom til klubben fra Sevilla i 2005. Desuden har han været anfører siden Iker Casillas’ exit i 2015.

Ifølge det spanske medie Football Espana har Ramos allerede afvist to tilbud, som Real Madrid har præsenteret ham over for. Det ene tilbud skulle angiveligt have været en toårig forlængelse med en lønnedgang på 10 % i forhold til, hvad han tjener nu (89 mio. kr. om året). Det andet tilbud skulle have været en etårig forlængelse med samme løn, han får nu.

LÆS OGSÅ: Simpel strategi: Sådan undgår FC Barcelona at betale regning på 37 millioner

Der er dog ingen af de to tilbud, der har været gode nok til Sergio Ramos, hvorfor han har besluttet sig for at søge i retning af en anden klub. I øvrigt er han netop blevet opereret, hvorfor han ikke vil være at finde på banen før til april.