Mikkel Damsgaard har skabt interesse om sig selv i flere europæiske storklubber på det seneste. En af de klubber, som har fået øjnene op for den 20-årige dansker, er Serie A-giganterne AC Milan.

LÆS OGSÅ: Barcelona viser interesse for dansk landsholdsstjerne

Tidligere på ugen måtte de tage afsked med Hakan Calhanoglu. Dog flytter han ikke langt væk, da han har accepteret et kontrakttilbud fra lokalrivalerne Inter, der også holder til i italienske Milano.

Derfor er der nu mangel på den offensive midtbane i AC Milan, hvilket har fået den italienske klub til at undersøge deres muligheder. En af de spillere, der angiveligt bliver set som en mulig afløser for Calhanoglu, er den unge Damsgaard.

Det er det italienske medie Calcio Mercato, der bringer historien om, at Milano-klubben har rettet blikket mod den danske landsholdsstjerne, der bragte Danmark i front med et nydeligt mål mod Rusland.

Efter sigende skulle cheftræner Stefano Pioli være glad ved tanken om, at den 20-årige dansker er i stand til at dække flere positioner. Det har tilsyneladende været nok til at vække deres interesse, for ifølge Calcio Mercato er AC Milan klar med et bud til Sampdoria, hvor Damsgaard spiller i øjeblikket.

Sampdoria har gjort det klart, at de ikke er afvisende overfor et salg af den tidligere FC Nordsjælland-spiller. I samme ombæring er der dog forlydender om, at de gerne vil beholde ham i yderligere en sæson, da de tror, at hans værdi kan stige yderligere.

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo tangerer vild rekord

Forleden meddelte klubbens præsident dog, at de forventede at kunne sælge Mikkel Damsgaard for 30 millioner euro, hvilket er svarende til 223 millioner kroner. Derfor skal AC Milan altså forvente at finde et beløb i denne størrelsesorden frem, hvis en Damsgaard-transfer skal blive en realitet.