Serie A-giganterne har henvendt sig til Juventus-stjernes agent med henblik på et sommerskifte.

Paulo Dybala står uden kontrakt til sommer. Til juni udløber hans nuværende kontrakt med Juventus nemlig, og han kan derfor forlade klubben på en fri transfer.

Det har medført, at den argentinske angriber er dukket op på radaren i klubber i hele Europa. Blandt andet har der været forlydender om, at de holder øje med ham i Barcelona.

Nu lyder det, at Inter har henvendt sig til den 28-årige angribers agent. Det skriver det italienske medie Gazzetta dello Sport.

Juventus har dog endnu ikke opgivet at beholde Paulo Dybala, og har planer om at genåbne forhandlingerne med ham inden længe.

Såfremt de to parter ikke kan nå til enighed, er det dog ikke sikkert, at han forlader Italien. Skulle han være villig til at skifte til Inter, står de nemlig klar med en kontrakt til ham.

Ifølge Gazzetta dello Sport er de villige til at tilbyde ham en femårig kontrakt med en årsløn på 7,5 mio euro (55 mio. kroner).

Det vides endnu ikke, om at det er Dybalas prioritet at blive i Juventus, eller om han er interesseret i at søge nye græsgange. Den argentinske stjerne har nemlig været i klubben siden han blev hente i Palermo i 2015.