Pierre-Emile Højbjerg spiller for tiden i Tottenham. Det kan dog ændre sig, da han er på radaren i Roma.

Roma har efter sigende planer om at henvende sig til Tottenham, for at forhøre sig om Pierre-Emile Højbjerg til sommer.

LÆS OGSÅ: Xavi roser Barca-stjerne: ‘Der er ikke noget større talent i verden’

Den 26-årige dansker bliver anset som værende en vigtig del af Spurs-mandskabet. Han er startet inde i 59 kampe i Premier League, siden han blev hentet i august 2020.

Efter Rodrgio Bentancur er blevet hentet til klubben, er der dog opstået tvivl om hans plads i startopstillingen under Antonio Conte. Og det har ført til beundrere fra andre klubber.

Ifølge Football Insider har det bl.a. medført, at Roma er begyndt at holde et nøje øje med den danske midtbanespiller. Desuden overvejer de også muligheden for at afgive et bud på ham.

Mediet skriver, at det afhænger af, om Jose Mourinho ender med at blive i trænersædet på Stadio Olimpico, hvilket endnu ikke er garanteret.

Der har nemlig været forlydender om, at Mourinho kan ende med at få en fyreseddel, hvis ikke han er i stand til at føre den italienske klub til italiensk fobold i 2022/23.

LÆS OGSÅ: Juventus vil forlænge med Dybala: Én ting kan forhindre det

Det var Mourinho, der hentede Pierre-Emile Højbjerg til Tottenham. Deres samarbejde varede dog ikke længe, da den portugisiske træner blev fyret i samme sæson.