Sergio Agüero har allerede meldt ud, at han fra sommer ikke længere vil være Manchester City-spiller. Efter afsløringen er han blevet sat i forbindelse med en lang række europæiske klubber, herunder både Barca, PSG og Juventus. Sidstnævnte håber på at kunne lokke ham til klubben med en skattefinte.

LÆS OGSÅ: Potentielt sommersalg: Paris Saint-Germain sænker prisen på Kylian Mbappé

Desuden kan dette også hjælpe Juventus selv med at spare nogle penge. I øjeblikket ser det ud til, at Paulo Dybala bliver vanskelig at nå til enighed med, når det kommer til en forlængelse. Det skriver det italienske medie La Gazzetta dello Sport.

Efter sigende skulle han have afvist et tilbud på 75 millioner kroner om året efter skat. Juventus skulle være klar til at tilbyde Sergio Agüero en lignende aftale. Det vil dog være billigere for den italienske klub, hvis det ender med at skulle være Agüero, de skal betale dem til, i stedet for Dybala.

Dette skyldes, at der i Italien er indført en skattelov, der giver tilbagevendte italienere og udlændinge, der ønsker at bosætte sig i landet en stor rabat. Juventus skal derfor betale omkring 150 millioner kroner om året til Dybala, mens de derimod kun skal finde 100 millioner kroner til Agüero.

Reglen forholder sig således, at har man været væk fra i Italien i fem år, er det muligt at få skatterabatten. Det er en skatterabat, der på nogle punkter minder om den danske forskerordning.

LÆS OGSÅ: Efter røveriforsøg mod Mesut Özil: Nu har de fået deres straf

Det er en finte, der har medført, at der allerede er flere professionelle fodboldspillere, der har fået øjnene op for Serie A. Og det er heller ikke umuligt, at Sergio Agüero bliver den næste.