FC Barcelona er åbne for at tage afsked med flere spillere til januar, hvilket inkluderer Samuel Umtiti, som er på radaren i AC Milan

Der er flere spillere i truppen, som Barcelona er åbne for at tage afsked med. En af de spillere, som de gerne siger farvel til i det kommende transfervindue, er den franske forsvarer Samuel Umtiti.

LÆS OGSÅ: Trods økonomisk kaos: Her er Barcelonas budget til vinterens transfervindue

Det har været meget småt med spilletiden for Umtiti i de seneste sæson, og der er ingen udsigt til, at det ændrer sig. Ronald Koeman har nemlig ingen tillid til franskmanden, og har derfor ikke i sinde at give ham spilletid.

Såfremt Barcelona beslutter, at de ønsker at skille sig af med den 27-årige franskmand, er der nu gode nyheder. Ifølge det italienske medie Calcio Mercato er der nemlig interesse for Umtiti i AC Milan.

Rossoneri har et ønske om at hente den 27-årige til San Siro allerede til januar. Ifølge Calcio Mercato er Barcelona åbne for et salg i det kommende transfervindue, da det vil give dem yderligere midler til deres egne aktiviteter på transfermarkedet.

I denne sæson er det endnu ikke blevet til et eneste minut på banen for Umtiti. Han har flere gange været udtaget til truppen af Ronald Koeman, men i hver enkelt kamp har han fået lov til at blive siddende på bænken.

Han har fortsat to år tilbage af sin nuværende kontrakt med den catalanske klub. Derfor er det ikke muligt for AC Milan at hente ham på en fri transfer i nærmeste fremtid. Vil de have den 27-årige franskmand til San Siro, er de derfor nødt til at komme til lommerne.

LÆS OGSÅ: Fire Barca-spillere tjente 10,5 mia. kr. på fire år

Ifølge Transfermarkt har Samuel Umtiti en markedsværdi, der lyder på 8 millioner euro (59 millioner kroner), hvilket er et markant fald, da han for blot få år siden havde en markedsværdi på 70 millioner euro (520 millioner kroner). Det er især hans mange skader, der har haft indflydelse på markedsværdien.