Lionel Messi har rundet en ny milepæl i Barcelona, da han mandag aften mod Huesca spillede sin kamp nummer 767 for Barcelona, hvorfor han har tangeret Xavis rekord for flest kampe spillet i Barca-trøjen.

LÆS OGSÅ: United har udset sig den perfekte erstatning for Nemanja Matic

Lionel Messi bliver nemlig ved med at skrive sig ind i historiebøgerne, og han er blevet hyldet af såvel tidligere holdkammerater som nuværende holdkammerater.

Det er dog også en rekord, der ikke er gået stille hen ude i Europa, da også mange andre fodboldpersonligheder har rost Messi. Det gælder også den tidligere holdkammerat, Arturo Vidal, der er ude med de helt store rosende ord om Barcas 10’er.

“Endnu en rekord til min bror, Lionel Messi. Du er en mester i fodbold. Du er den bedste, en alien, et unikum, en magiker. Du vil helt sikkert fortsætte med at slå mange flere rekorder, du er unik. Et udenjordisk kram.”

Det bliver dog spændende at se, hvor mange kampe, han ender at slå rekorden med. Det afhænger nemlig af, om Messi fortsat spiller i Barcelona, når sommerens transfervindue er forbi.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

Det er som bekendt til sommer, hans kontrakt løber ud, og der har floreret flere rygter om, at han skal til Manchester City eller Paris Saint-Germain, dog flest rygter om sidstnævnte.