Luke Shaw kan have bragt sig selv i en dårlig situation, hvilket kommer efter, at han kom med udtalelser om Stuart Attwell, der dømte kampen mellem United og Chelseas, manglende vilje til at dømme straffespark til United.

LÆS OGSÅ: Medie: Cristiano Ronaldo har bedt sin agent finde ny klub

Der var klare protester fra United-lejren, da straffesparket ikke blev dømt, og han var sågar selv ude at kigge på monitoren, men han valgte heller ikke her at dømme straffespark til United.

I kølvandet på slutfløjtet fortalte Luke Shaw, at han havde overhørt Attwell fortælle Maguire, hvorfor han ikke dømte straffe.

“Dommeren sagde endda til Maguire, at hvis han dømte straffe, så ville det skabe en masse snak efter kampen, så jeg aner ikke lige, hvad der foregik der. Maguire sagde, at dommeren var blevet fortalt af VAR-dommeren, at der var straffe,” udtalte Shaw til Sky Sports.

Manchester United kom i dag ud og forklarede, at Luke Shaw hørte forkert, men det ændrer ikke på, at der nu skal tages stilling til, om Luke Shaw skal sigtes.

Reglen lyder på, at man ikke må “antyde, at dommeren har et bias eller på anden måde angribere kampdommerens integritet”.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi trækker fra: Ligger alene i spidsen

Der er dog ikke nogen fast straf for dette. Det kan derfor være, at han er “heldig” og blot skal betale en bøde. Det ville i hvert fald være bedre end, at United skal undvære ham i en håndfuld kampe.