Diego Simeone bekræfter, at han bad Luis Suarez om at forhøre sig om muligheden for at hente Lionel Messi denne sommer

I løbet af sommeren var der stor tvivl om, hvordan Lionel Messis fremtid ville se ud. Stod det til Diego Simeone, var han blev hentet til Atletico Madrid. Han bad nemlig Luis Suarez om at forhøre sig om muligheden hos argentineren.

LÆS OGSÅ: Skidt nyt for United: Varane ude med skade

“Jeg ringede ikke til Lionel Messi, men jeg ringede til Luis Suarez for at spørge ham, hvordan Messi havde det, om han var villig, eller om der overhovedet var en minimal chance for, at han ville komme til Atletico Madrid denne sommer,” sagde Diego Simeone til spanske Diario Ole.

“Men Paris Saint-Germain var besat af at få hans underskriv og annoncerede snart hans ankomst. Hvis du spørger mig, hvor Messi burde spille, ville jeg sige, at det skal være på et hold, der ønsker at vinde. Et hold, der ved, hvad de skal gøre for at vinde,” lød det også fra Atletico Madrid-træneren.

Lionel Messi afslørede den 5. august, at han ikke ville forlænge med Barcelona. På dette tidspunkt var han dog endnu ikke nået til enighed med Paris Saint-Germain.

Flere medier skrev, at Lionel Messi var i dårligt humør som følge af, at han ikke kunne forlænge med Barcelona. Derfor skulle Luis Suarez og hans familie angiveligt have tilbragt et par dage i den argentinske stjernes hjem.

LÆS OGSÅ: Nye muligheder: Barcelona kan hente Haaland

I denne forbindelse blev Luis Suarez tilsyneladende bedt om at forhøre sig om muligheden for, at Lionel Messi ville skifte til Atletico Madrid. Det vides ikke, om det var noget, der var med i overvejelserne hos Messi, men han endte med at vælge PSG.