Til trods for, at Marcus Rashford var småskadet, og ikke var i stand til at deltage i søndagens FA Cup-kamp mod Leicester, valgte han alligevel at drage afsted til landsholdssamling i dagene efter.

LÆS OGSÅ: Assistenttræner om Lingard: “West Ham har været godt for ham”

Efterfølgende har det dog vist sig at være spild af tid. Han er nemlig blevet dømt ud af de kommende tre landskampe som følge af en ankelskade. Det har også betydet, at han har trukket sig fra landsholdslejren. I stedet er han vendt tilbage til Manchester United for at modtage behandling, skriver The Athletic.

Det vides endnu ikke, hvor længe Rashford er nødt til at sidde ud med sin skade. Det siges dog, at han har været plaget af diverse skavanker i hele denne sæson. Som følge af de mange skavanker, han har været ramt af, skulle han angiveligt også have haft svært ved at præstere maksimalt.

LÆS OGSÅ: Cavani er ikke den eneste: Boca Juniors holder øje med endnu en United-mand

På trods af dette, han har dog alligevel været i stand til at spille med i en stor del af sæsonen. Han har nemlig spillet 45 kampe i denne sæson, hvor det er blevet til 18 mål og 12 oplæg for den engelske angriber. Derfor skal der ikke være nogen tvivl om, at han har været en værdifuld spiller for Manchester United, trods skavankerne.