FC Barcelona ønsker at hente en forstærkning til klubben, der skal afløse Lenglet og Umtiti. I denne forbindelse har de et godt øje til Lisandro Martinez.

De catalanske giganter viste interesse for den 23-årige forsvarer i starten af denne sæson. Dengang kunne det dog ikke blive til noget, de økonomien forhindrede det.

LÆS OGSÅ: Billede afslører: Araujo spillede 120 minutter med to skruer i hånden

De var dog i dialog med Ajax med henblik at indgå en lejeaftale. Dette gjorde den hollandske klub dog meget klart, at de ikke var interesseret i.

På det seneste er stabiliteten blevet bedre i klubben, og Barcelona har derfor igen skruet op for deres interesse i Martinez. Angiveligt skulle de være klar til at afgive et officielt bud til sommer.

Martinez underskrev i oktober 2021 en ny kontrakt med Ajax, men ifølge SPORT har han de verbal aftale om, at han kan forlade klubben, såfremt et lukrativ tilbud skulle dukke op fra en større klub.

Lisandro Martinez var med til at vinde Copa America med Argentina i sommer, og er særligt blevet rost for sin alsidighed. Det viser han bl.a. ved, at han trods sin primære rolle som midterforsvarer, også kan spille som central midtbanespiller.

Dette, kombineret med hans fysiske egenskaber og hans intelligens uden bolden, har fanget Xavis opmærksomhed. Det skulle have fået den spanske træner til at gøre ham til sit primære defensive transfermål.

Ifølge El Nacional ved Ajax-træner Erik ten Hag, at forsvareren er ønsket på Camp Nou. Han vil helst ikke miste ham, men han ved, at en sum på 32 millioner euro vil være nok til at hente ham væk fra Amsterdam-klubben.

Angiveligt har Xavi planer om, at Martinez skal spille i venstre side af det centrale forsvarer, hvor den 23-årige forsvarer mere eller mindre skal afløse Clement Lenglet fra holdet.

For at hente Martinez til klubben, bliver Barcelona dog nødt til først at sælge ud af truppen. Den catalanske klub skulle dog være klar til at tage afsked med både Clement Lenglet og Samuel Umtiti til sommer.

LÆS OGSÅ: Fiorentinas krav kan umuliggøre Arsenals køb af Vlahovic

Xavi mener, at Martinez passer perfekt ind i hans plan. Han har spillet regelmæssige Champions League-fodbold, hvor han endda var blandt de fem spillere med flest succesfulde afleveringer gennem gruppespillet.