Det forventes ikke, at FC Barcelona køber Adama Traoré denne sommer. Derimod har de angiveligt rettet blikket med den brasilianske Raphinha.

Et skifte fra Leeds til Barcelona kan meget vel blive en realitet for Raphinha denne sommer. Han har nemlig en mundtlig aftale med den catalanske klub.

LÆS OGSÅ: Officielt: Her er Erling Haalands nye klub

Ifølge mediet Todofichajes har Raphinha fortalt Barcelona, at han ønsker at skifte til Camp Nou, hvis Leeds rykker ned fra Premier League efter denne sæson.

Leeds, der er rykket under nedrykningsstregen, kan blive tvunget til at sælge den brasilianske kantspiller, såfret de rykker ned i Championship.

I hans kontrakt er der nemlig indskrevet en frikøbsklausul, der bliver aktiveret, såfremt klubben rykker ned. Denne klausul lyder på 25 millioner euro, hvilket svarer til 185 millioner kroner.

Barcelona er dog langt fra ene om at have udvist interesse for Raphinha. Derfor har der i den catalanske klub været frygt for, at han kunne blive stjålet af en anden klub.

Angiveligt behøver de ikke længere at frygte dette, da han har givet sit ord til Barcelona om, at han vil skifte til den spanske klub, hvis det ender med, at han forlader Elland Road til sommer.

LÆS OGSÅ: Avis: Liverpool-stjerne åben for Barca-skifte

I denne sæson har Raphinha bidraget med 10 mål og 3 oplæg i 33 kampe på tværs af alle turneringer for Leeds United.