Real Madrid er i fuld gang med at skrabe penge sammen til at foretage et stort indkøb næste sommer. Som et led i dette menes de at være åbne for et bud på Eden Hazard til januar.

LÆS OGSÅ: Guardiola har bedt Manchester City om at hente Leeds-midt

Den spanske storklub forsøgte at hente Kylian Mbappé fra Paris Saint-Germain denne sommer, men det lykkedes ikke. Det forventes dog, at de vil hente ham næste år, hvad enten det bliver i januar eller til sommer, hvor det er muligt at hente ham på en fri transfer.

Hvad enten det bliver det ene eller det andet, skal der naturligvis penge til. Hentes han i januar skal der sandsynligvis betales et milliardbeløb til PSG. Venter de med at hente ham til sommer, vil han og hans agent sandsynligvis kræve en højere ansættelsesbonus.

For at sikre, at der er både plads og penge til at bringe Mbappé til klubben, er Real Madrid interesserede i at sælge Eden Hazard. Det skriver det spanske medie Todofichajes.

Mediet skriver desuden, at de er villige til at lytte på ethvert bud, der måtte komme på den tidligere Chelsea-angriber i løbet af januars transfervindue. Ikke dermed sagt, at de er villige til at sælge for enhver pris, men det tyder dog på, at de klar til at handle.

Hazard, der fortsat har tre år tilbage af sin kontrakt med Real Madrid, har kun bidraget med fem mål i sine 47 optrædener for Los Blancos, siden han blev hentet fra Chelsea i juli 2019.

LÆS OGSÅ: City og United vil kæmpe om West Ham-stjerne

Den 30-årige belgiske offensivspiller startede inde i opgøret mod Celta Vigo i La Liga, men blev skiftet ud i det 66. minut. Her blev han afløst af den unge Eduardo Camavinga, der scorede sit debutmål for den spanske klub.