Christian Eriksen og co. fik en seriøs afklapsning søndag eftermiddag. Her tabte de nemlig 6-3 til Manchester City i en kamp, hvor både Erling Haaland og Phil Foden scorede hattrick.

Det var ikke mange Manchester United-spillere, der leverede en flot præstation søndag eftermiddag. Det samme gjorde sig gældende for danske Christian Eriksen.

LÆS OGSÅ: Erling Haaland i stor investering: Sikrer bedre restituering

Den danske midtbanespiller spillede på højt plan i Danmarks to seneste kampe i Nations League, hvorfor der var høje forventninger til en pragtfuld præstation.

Faktum er dog, at det viste sig at være noget helt andet. Det får han kritik for i flere medier, hvilket omfatter B.T., der blandt andet skriver følgende:

“Normalt er hans afleveringsfod så præcis som en jægersoldat med en sniper, men søndag leverede han flere skæverter, der gav mindelser om en værnepligtig på første øvelsesdag – og det var pinefuldt at se på.”

LÆS OGSÅ: Xavi med ros til Andreas Christensen

Det virkede til, at danskeren var meget hæmmet af det store pres, der blev lagt på United-mandskabet, hvilket førte til, at han begik flere fejl.