I Frankrigs opgør mod Kazakhstan, blev den franske offensivspiller nødt til at lade sig skifte ud, da han pådrog sig en knæskade.

LÆS OGSÅ: RB Leipzig-profil indrømmer: Kunne sagtens se mig selv i United eller Liverpool

Som følge af denne skade, har han været nødt til at sidde ude i de seneste landskampe for Frankrig. Derudover er han også allerede vendt tilbage til Manchester United, for at lade sig behandle.

Det franske medie L’Equipe har rapporteret, at der ikke er tale om nogen alvorlig knæskade, som han har pådraget sig. Alligevel skal Ole Gunnar Solskjær dog ikke forvente, at han vil være tilgængelig for ham lige foreløbig. Det vurderes nemlig, at han er nødt til at sidde ude i de næste to kampe for De Røde Djævle.

Det vil sige, at det indtil videre er estimeret, at han kommer til at sidde ude i weekendens opgør mod Brighton. Dertil er det også forventet, at den franske stjerne ikke vil være med, når Manchester United skal spille mod Granada i Europa League.

LÆS OGSÅ: Arsenal-profil vil skifte væk fra barndomsklubben: Overvejer Manchester United

I denne sæson er det blevet til 36 kampe for Anthony Martial på tværs af alle turneringer. I disse 36 kampe er det blevet til samlet set 2.422 minutter på banen. I de mange minutter på banen er det blevet til 7 mål og 8 oplæg for den franske angriber. Det vidner om, at han fortsat ikke helt er i topform.