Erling Haaland har længe været sat i forbindelse med et skifte væk fra Dortmund til sommer. Selvom flere Premier League-klubber er interesserede, forventes det, at han afslår interessen for dem alle. I stedet vil han skifte til Real Madrid. Det skriver det spanske medie Marca.

LÆS OGSÅ: Solskjær vil belønne United-profil: Kan blive en af klubbens bedst betalte

Den norske målbomber har cementeret sig som en af de mest pålidelige angribere i hele verden. Derfor er der flere klubber, der er klar til at spendere adskillelige hundrede millioner kroner på ham.

Der er lidt over et års tid til, at hans frikøbsklausul bliver aktiv, men den coronapandemien har ramt flere klubber hårdt på økonomien. En af de klubber, der er blevet hårdt ramt, er tyske Borussia Dortmund, hvor Erling Haaland spiller. Derfor er det ikke utænkeligt, at de bliver nødt til at sælge ham til sommer.

Sidste januar var Manchester United tæt på at skrive kontrakt med den unge nordmand. I stedet endte han med at skifte RB Salzburg ud med Dortmund. De Røde Djævle er fortsat interesserede i at bringe ham til Old Trafford, men United-manager Solskjær har dog kun 80 mio. pund at gøre godt med. Skal budgettet forøges, er der spillere, der skal sælges først.

Manchester City har en kende mere at gøre godt med, og de har også udvist interesse i nordmanden. De er nemlig på jagt efter en langsigtet afløser til Sergio Agüero, som er ved at være oppe i alderen. Argentineren er nemlig snart 33 år.

LÆS OGSÅ: United-legende forklarer: Dette var Cristiano Ronaldos problem i England

Ydermere er Chelsea også inde i billedet, men ifølge spanske Marca, er det altså Real Madrid, der er den foretrukne destination for Erling Haaland.