Ole Gunnar Solskjær må klare sig uden Raphael Varane, når landsholdspausen er overstået. Han har nemlig pådraget sig en skade

Manchester United har fået svækket mandskabet under denne landsholdspause. De er nemlig blevet ramt af en skade.

LÆS OGSÅ: Interessen blusser op igen: Manchester United vil hente Barcelona-stjerne

Det skete, da den 28-årige forsvarer Raphael Varane måtte udgå i pausen i Nations League-finalen mellem Frankrig og Spanien. Det viste sig efterfølgende, at det skyldtes, at han havde pådraget sig en skade.

Nu er der kommet svar fra Manchester Uniteds eget lægehold, der har meldt ud, at Ole Gunnar Solskjær bliver nødt til at klare sig uden den franske forsvarer. Der går nemlig et stykke tid, før han kan komme i aktion igen.

“Raphael Varane pådrog sig en muskelskade i Nations League-finalen og er påbegyndt genoptræningen i klubben. Han vil være ude i nogle uger,” lyder det i en officiel pressemeddelelse fra den engelske klub.

Det vil sige, at Manchester United sandsynligvis kommer til at mangle ham i de kommende kampe mod både Leicester, Atalanta og Liverpool. Dertil er der også en chance for, at han er nødt til at blive siddende på sidelinjen i opgøret mod Tottenham.

Foruden den franske forsvarer, har Harry Maguire også pådraget sig en mindre skade, men han er dog så småt begyndt at træne med igen. Alligevel er det ikke sikkert, at han vil være en del af truppen til den kommende kamp mod Leicester.

LÆS OGSÅ: AC Milan viser interesse for Barcelona-talent

I denne sæson har Raphael Varane været i aktion syv gange for Manchester United, hvoraf fem af kampene er i Premier League, mens resten er i Champions League.