Der er umiddelbart mange, der har hørt om sagen, der involverer den 29-årige mand, der den 5. september sidste år blev udvist for sit brok og sine protester i Serie 4-kampen mellem Egernsund KIF og Egen UI, og da han skulle forlade banen, blev frustrationerne for meget.

LÆS OGSÅ: Rafa Mir om Barca-stjerne: Som at spille mod en mand ekstra

Han skulle derefter have skubbet til kampens dengang 18-årige dommer Julie Alsbro, ligesom han spyttede mod hende og råbte ‘møgluder’. Der er sket en udvikling i sagen, da det er blevet bekræftet, at det nu bliver kvitteret med fængselsstraf.

Han er således blevet idømt 20 dages ubetinget fængsel for det fysiske overgreb.

Det skriver i hvert fald JydskeVestkysten.

Det var dog ikke det eneste, da han også tidligere blev straffet med seks spilledages karantæne af DBU.

Julie Alsbro fortalte om episoden, da hun snakkede med bold.dk. I interviewet lægger hun ikke skjul på, at man må lægge øre til lidt at hvert, men at det var en meget voldsom oplevelse.

“Egernsund havde bolden og var på vej i angreb, og så følte en spiller, at han skulle have et frispark. Jeg råbte nej og slog ud med armene, fordi det var der altså ikke, og så råbte han ‘hold kæft hvor er du ringe.”

LÆS OGSÅ: Officielt: Manchester United forlænger med endnu et stortalent

” Jeg gav ham så det andet gule kort, og da han så passerede mig, gav han mig et skub, og så vendte han sig rundt og fik sagt ‘møgluder’, inden han spyttede efter mig og ramte mig på armen,” fortæller Julie Alsbro.