Manchester United formåede at spille sig videre i FA Cup’en. De formåede dog ikke at lukke kampen i den ordinære spilletid, hvilket ærger United-manageren Ole Gunnar Solskjær, da han mener, at man havde muligheder nok.

LÆS OGSÅ: Pochettino efter Messi-snak: “Vi vil arbejde i stilhed”

Uniteds manglende skarphed har fyldt meget i medierne, men det samme har Donny van de Beek. Han har nemlig ikke haft den bedste start på tilværelsen hos De Røde Djævle, og Solskjær har nu taget ham i forsvar efter endnu en skuffende præstation.

Han skiftede Ajax ud med Manchester United i sommers, men han har haft lange udsigter til spilletid, hvor det blot er blevet til få startpladser. Han fik dog en sjælden mulighed, da han startede inde mod West Ham i gårsdagens opgør.

Han formåede dog ikke at gribe chancen. Ole Gunnar Solskjær fortæller, at udskiftningen dog ikke skyldes, at han spillede dårligt.

“Jeg synes, vi og Donny spillede rigtig godt i første halvleg” sagde Solskjær ifølge Goal, hvorefter han tilføjer.

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

“Vi skabte plads, og han var en del af det. Han gjorde sit job fint, og han havde en halv chance. I anden halvleg faldt hele holdet lidt af på den, og vi ville bare foretage et par udskiftninger.”