FC København har på blot én uge skabt et forspring ned til AGF, hvor man nu kan se, at der er seks point, der adskiller dem. Det kommer efter, at FC København står noteret for to sejre i streg over de direkte konkurrenter.

AGF gjorde det dog ikke nemt for FC København mandag aften, hvor de såmænd var meget tæt på at få udlignet, selvom man var nede med hele 0-3 ved pausen.

Nicolai Poulsen mener derfor også, at man var FC København overlegne efter pausen, hvilket han fortæller til TV3 Plus, men hvor han dog også indrømmer, at han er meget skuffet over, hvad man leverede i de første 45 minutter.

“Jeg er skuffet over vores første halvleg, men jeg synes, at vi viser os som mænd efter pausen, hvor vi spiller FCK ud af brættet, men det kan vi ikke bruge til noget nu, selvom vi viser, hvad vi er lavet af i anden halvleg.”

“Jeg ved ikke, om vi bliver lidt blæst ud tilskuerne i første halvleg og det må ikke ske. Det var alt for nemme mål. Tredjepladsen ser svær ud nu, men det skal vi ikke have fokus på nu. Vi har en vigtig kamp i næste weekend, og vi må forsøge at tage anden halvleg med i dag. Jeg håber, at folk de nød en god fodboldkamp.”

Som tidligere nævnt, så har AGF nu seks point op til FC København, der aktuelt ligger på tredjepladsen.