Torsdag missede Barcelona en oplagt mulighed for at stryge helt til tops i La Liga. De endte nemlig med at lide nederlag til Granada, som formåede at vinde 1-2 på udebane på Camp Nou. Dette skete, selvom Barca både var foran og havde kampen under fin kontrol.

LÆS OGSÅ: Guardiola om Messi: “Han finder ikke et bedre hjem”

Da de smed point i torsdagens opgør, er Barca stadig at finde på en tredjeplads i La Liga. Det betyder også, at de stadig har to point op til Atletico Madrid, der topper den bedste spanske række. At dette er tilfældet, er en stor skuffelse for den hollandske cheftræner Ronald Koeman.

“Først og fremmest er vi nødt til at acceptere, at vi tabte i dag. Det er virkelig hårdt, for dette var en god mulighed for at vinde, men der er stadig fem kampe tilbage,” sagde Ronald Koeman til Barcas Twitter-profil, og fortsatte:

“Vi ved, at alle klubber, der kæmper om mesterskabet, har et svært program. Vi er nødt til at være klar til søndag,” fortsatte han.

Søndag skal Barca nemlig igen i aktion. Denne gang er det Valencia, der står klar til at tage imod dem. Dernæst tørner de sammen med Atletico Madrid, som de får besøg af på Camp Nou. Dette kan vise sig at være en kamp, der får afgørende indflydelse på denne sæsons La Liga-tabel.

LÆS OGSÅ: Messi har informeret Barca om sine fremtidsplaner

Barca har fem kampe igen, og har i øjeblikket samme antal point som Real Madrid, der dog har en bedre målscore.