Miralem Pjanic ankom til FC Barcelona sidste sommer, men siden da er tingene ikke gået, som han havde regnet med. Og han giver selv udtryk for, at han ikke ved hvorfor.

LÆS OGSÅ: Pochettino om Barca-opgør: “Vi er nødt til at være klar”

Midtbanespilleren er tydeligvis frustreret over situationen, men er også fast besluttet på at ændre på den nuværende situation.

“De specifikke årsager til, hvorfor jeg ikke har spillet i det omfang, jeg havde regnet med, har jeg ikke,” sagde Pjanic i et interview med Telefoot.

“Jeg fortsætter med at arbejde og du er nødt til at respektere de beslutter, der bliver taget, selvom du ikke er enige i dem. Jeg vil sætte mit præg på denne klub,” sagde han også.

Pjanic så også frem mod FC Barcelonas kommende Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain, som skal spilles tirsdag aften.

“Det er en ottendedelsfinalen og det bliver ikke let for nogen af holdene,” sagde han. “For os, fansene og klubben, er det meget vigtigt at slå PSG.”

“Hvad PSG virkelig ønsker sig, er Champions League, for at vinde Ligue 1 er nærmest obligatorisk for dem,” sagde Miralem Pjanic også, da han talte med Telefoot.

LÆS OGSÅ: Solskjær efterspørger større gennemsigtighed i kendelserne i Premier League

Champions League-opgøret mellem FC Barcelona og PSG kommer til at være præget af skader på begge hold. Den bliver spillet tirsdag aften kl. 21.00, hvor den kan ses på Viaplay og TV3+.