Efter sigende var Real Madrids plan, at han skulle afløse Sergio Ramos på Santiago Bernabeu. Dog ser det ud til, at det ender med at være Manchester United, der skriver kontrakt med Pau Torres. Det skulle være til stor frustration for Real Madrid-præsident Florentino Perez. Det skriver El Desmarque.

LÆS OGSÅ: Manchester United har budt 600 millioner på Atletico Madrid-stjerne

Den 24-årige spanier har været i rigtig god form i denne sæson, hvorfor han ligner en garanteret starter for La Roja til sommerens EM-slutrunde.

De flotte præstationer er dog ikke gået ubemærket hen, hvorfor flere europæiske klubber har interesse i ham. En af de klubber, der er særligt interesserede, er Manchester United. Angiveligt skulle de have slået kløerne i ham, mens Real Madrid fortsat ikke ved, hvorvidt de kommer til at miste Ramos til sommer.

Ifølge El Desmarque kan Florentino Perez ‘ikke tro sin egne øjne’, fordi Manchester United ‘har stjålet spilleren, der var øremærket til at afløse Ramos’. Det kan betyde, at løbet er kørt for den spanske klub. Det spanske medie melder nemlig, at Torres ‘virker opsat’ på at skifte til Old Trafford.

LÆS OGSÅ: Solskjær og Tuchel dyster om Premier League-pris

Meldingerne får det til at lyde som om, at Manchester United allerede har sikret sig Pau Torres. Dog er der ikke andre medier, der er helt så sikre i deres sag vedr. den 24-årige stjerne. Manchester Evening News har dog tidligere skrevet, at han er et transfermål, og at han selv skulle være interesseret i skiftet.