SønderjyskE har forlænget kontrakten med holdets topscorer Haji Wright. Den 22-årige amerikaner har skrevet under på en ny kontrakt, der denne gang løber helt frem til sommeren 2023.

LÆS OGSÅ: Genoa-boss: Lasse Schöne er til salg

Haji Wright kom til SønderjyskE denne sommer. Siden da har han taget både klubben og Superligaen med storm. Det er lykkedes ham at score hele seks mål i otte kampe i 3F Superligaen.

“Vi har fået en god start på sæsonen, og det har hjulpet mig til at komme godt i gang i ligaen. Hele holdet arbejder hårdt til træning og i kamp, og vi har gjort det godt sammen hidtil,” fortæller Haji Wright, og følger op med:

“Jeg har det godt her i SønderjyskE, starten har været god, og jeg er glad for, at vi nu har fået et ekstra år på kontrakten. Jeg håber, at jeg fortsat kan være med til at hjælpe holdet.”

LÆS OGSÅ: Schmeichel er klar til kamp mod Belgien

SønderjyskE hentede deres nuværende topscorer Haji Wright i den hollandske klub Venio. Om han bliver i SønderjyskE til sommeren 2023, må tiden vise. Han har nemlig tidligere snakket om, at han har drømme om at søge mod udlandet.