SønderjyskE forlænger med endnu en angriber

Mathias Busekist — 20. nov 2020 16:23
Foto: Shutterstock

SønderjyskE har fredag kunnet meddele, at klubben har forlænget med den unge angriber, Peter Christiansen. De har nu papirer på hinanden frem til udgangen af 2024. Den 20-årige bliver dermed i Haderslev-klubben.

LÆS OGSÅ: Premier League med stor økonomisk hjælpepakke

"Peter Christiansen er et godt eksempel på vores talentudvikling, når det er bedst. Han er blevet formet godt i vores eget akademi, og han har virkelig budt sig godt til, efter han kom op i 3F Superliga-truppen," siger sportschef Hans Jørgen Haysen til SønderjyskEs hjemmeside.

Han uddyber:

"Vi har nu tre meget stærke angribere i Peter Christiansen, Anders K. Jacobsen og Haji Wright, og der er virkelig kamp om pladserne. Jeg er glad for, at det ikke er mig, der skal dække Peter Christiansen op i kampene. Han er ren gift i feltet, og han har et hurtigt, kort aftræk, hvor han nærmest kan drible og afslutte på samme tid," siger Hans Jørgen Haysen.

Peter Christiansen var manden bag målet mod Skive, der sendte SønderjyskE videre i Sydbank Pokalen. Der bliver slutteligt sagt, at Peter Christiansen har en god indstilling til tingene, og han fortsat er meget trænings-parat.

LÆS OGSÅ: Pep Guardiola om Barcelona: Det er et lukket kapitel

Peter Christiansen står noteret for 42 kampe for SønderjyskE. Han har syv mål under bæltet.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere