SønderjyskE har fået en stærk start på sæsonen. På mandag har de muligheden for at sætte sig alene på førstepladsen i 3F Superliga, hvis de vinder over AGF.

LÆS OGSÅ: DBU indleder dialog om tilskuere med ministre

Særligt på hjemmebane har Haderslev-klubben klaret sig rigtig godt. De har nærmet bygget sig et fort, da de ikke har tabt på hjemmebane i over et år.

Det er selvfølgelig noget, der har betydning for de. Det fortæller SønderjyskE-keeper Lawrence Thomas til deres officielle hjemmeside.

“Ja, helt sikkert. Vi har en stolthed, når vi spiller på hjemmebane. Når andre hold kommer her, ved de, hvad de kan forvente af os. Vi har startet sæsonen rigtig godt, men tingene kan hurtigt vende i fodbold,” har han udtalt i et interview med klubbens egen hjemmeside. Dette fulgte han op med:

“Vi fik et godt resultat i sidste weekend, men det parkerede vi hurtigt, og så har vi arbejdet hele denne uge. Vi skal arbejde hårdt for at opnå mere, lyder det fra den australske målmand.”

I SønderjyskEs kommende opgør, er det sidste sæsons bronzevindere fra AGF, der venter. Thomas har en stor tro på, at det nok skal gå godt. Det kommer fra en mand, der også selv har fået en god start som ny mand i ligaen.

“Troen er meget stærk. Den har været det fra begyndelsen, men det er klart, at folk er begyndt at tro endnu mere på det efter de gode resultater. Lige nu nyder jeg at være en del af processen og træner hårdt hver dag,” fortæller den australske SønderjyskE-målmand til klubbens hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Chelsea kommer med bud på tidligere Hobro-spiller

Kampen mellem SønderjyskE og AGF bliver afviklet mandag kl. 19. Den kan ses på TV3 Sport og Viaplay.