I sommer hentede Manchester United den rutinerede Edinson Cavani til klubben på en fri transfer. Siden sin ankomst har han god succes i den engelske klub.

LÆS OGSÅ: Officielt: Nu har Manchester United fået en sportsdirektør

For kort tid siden udtalte Edinson Cavanis far pludselig, at hans søn har svært ved at finde sig til rette i England, hvorfor han skulle have et ønske om at skifte videre til sommer.

Denne udtalelse skabte naturligvis stor opmærksomhed i medierne, hvilket Manchester United-træner Ole Gunnar Solskjær har følt sig nødsaget til at udtale sig om. Her gjorde han det klart, at man ikke bør stille spørgsmålstegn ved hans situation i klubben.

“Edinson er fuldt fokuseret på at blive klar igen og spille for Manchester United. Fra mit dårlige portugisisk og hans bedre engelsk, så er han meget stolt af at spille for Manchester United,” sagde Ole Gunnar Solskjær til Daily Mirror, og fulgte op:

“Der er ikke blevet taget nogen endelig beslutning – vi arbejder bare på, at få ham klar igen. Planen er at overbevise ham til at blive, når vejret bliver lidt bedre her,” sagde han med et glimt i øjet.

Til sidst understregede han, at han ikke har i sinde at kommentere på Cavanis fars udtalelse:

LÆS OGSÅ: AC Milan stiller med svækket trup i United-opgør

“Jeg kan ikke kommentere på nogen specifikke udtalelser – alt, hvad jeg kan sige er, at vi er rigtig glade for at have ham her samt, at han arbejder hårdt på at blive klar igen for os,” rundede han af.